Pisałem o tym w moim poscie brzmiał on tak :
"Moje zdanie: pierwsza sprawa , co do acientow i masy wingow 3rd w fantasy ally , zadaje sobie pytanie jak? zadnego cc nie ownujecie regularnie , cc3 -noemi,cc6 ja,ptys, cc7 suritz,sayan,the time,pajac, zostaje wam cc2 - z czego tutaj liczy sie pierwszy cios wiec watpie w jakies ownowanie , cc4-cc5 nie ma liderów, Kundun7 hunt - odpada , ubilem ponad 30 kundunow na tym serwie i itemy hyon,anub,gaion padaja bardzo bardzo sporadycznie. W cc6 wygralem mase CC i zlapalem 2gaion buty,wiec co do itemow Mokswy (czyt hyon 3 itemy) są one wydropione z lotu,jak i itemy na 3rd wingi zrobione przez was wink.gif - myslenie racjonalne.
co do CS - zmiana dedyka bo teraz szkoda robić,ludzie uciekną poprzez takie crashe na CS'ie ,
pozdro wink.gif
edit: jęzeli dostane jakiegoś warna bedzie wyrażnie pokazana faworyacja fantasy, napisałem prawde,więc nie mam sie o co obawiać ,chociaż wiem że post zostanie usunięty smile.gif"
wiec teraz drogi kolego mi powiedz za to wlepiasz ten warn? Moskwa wypowiedzial sie 40 razy odnosnie jakis pierdół i 0 reakcji a mi wklepujesz warna? Faworyzujesz nawet tutaj swoich , tylko Hate dostaje nawet warny na forum ,zagranie 15 latka?ahh 15 latka... i co ja tu pisze, warn wlepiony bez głowy, najpierw ogar a potem wklepuj warny ,albo przestan korzystac z prawa moderatora OK
edit: ba nawet PlebsoN ahh ale cóz , to jest też fantasy ;f
Użytkownik CiarsoN edytował ten post 31 styczeń 2010 - 22:24

Pomoc

Temat jest zamknięty